Fisioteràpia en Reumatologia

/Fisioteràpia en Reumatologia
Fisioteràpia en Reumatologia 2018-05-10T09:08:03+00:00

2293701En què consisteix

Inclou un gran ventall de patologies, la majoria de causa desconeguda i mecanismes fisiopatològics no molt ben definits. Algunes malalties reumàtiques són: fibromiàlgia, espondilitis anquilosant, artrosi, artritis….
La Fisioteràpia en Reumatologia alleuja el dolor i ajuda a evitar deformacions i millorar limitacions articulars que es produeixen en aquestes patologies.

El dolor reumàtic es pot classificar en funció de si és agut o crònic. Les seves causes poden ser mecàniques, metabòliques, hormonals i també influeixen factors hereditaris. El Fisioterapeuta farà una valoració de la postura, balanç muscular i articular, i proves funcionals per observar el comportament dels diferents grups musculars.


El tractament ha de ser individualitzat, en funció de l’estat inflamatori s’utilitzen diferents tècniques per tal que el client aconsegueixi una capacitat funcional que li permeti una independència en les activitats de la vida diària i la seva activitat laboral. Normalment es fan mobilitzacions passives, isomètrics (exercicis per guanyar força sense moviment), estiraments suaus i electroteràpia.

El tractament de Fisioteràpia en Reumatologia et servirà per

  • Combatre el dolor i la inflamació
  • Eliminar o disminuir la càrrega articular
  • Recuperar i/o mantenir la mobilitat articular
  • Lluitar contra les retraccions i evitar la deformitat
  • Mantenir i recuperar la força dels músculs
  • Ensenyar al client a fer una vida d’economia articular

Contacta amb mi  i dóna’m més informació sobre les teves necessitats. A la primera visita faré una valoració completa del teu cas per a oferir-te un tractament a la teva mida.

També et pot interessar: